Editorial “În curând mireasă – Baia Mare”

Iubim miresele! Da! Pe Toate! Chiar așa! Am mai spus, și imi permit să mă repet, că femeia e frumoasă, oricum ar fi ea, dar atunci când e mireasa parcă o cuprinde o frumusețe magică! Emoțiile, rochia, machiajul, florile, mirele și parcă tot Universul complotează ca mireasa să fie unică! Intradevăr că noi suntem subiectivi pe această temă, dar vă invit sa vizionati un pictorial cu viitoare mirese, de ce nu, în care ne-am dorit să vă arătam câteva obiective cheie de atins atunci când planificați o nuntă!

Rochia de mireasă poate, și de fapt trebuie, sa te reprezinte ca  femeie, sa iți scoată în evidență calitățiile și frumusețea  și sa te facă să te simți, întradevăr , cea mai importantă femeie în ziua nunții. Pentru asta, Salonul de Rochii de Mireasa Stela, iți stă la dispoziție pentru orice model iți dorești, făcută special pentru tine.

Nu poate lipsi buchetul de flori, care, cu puțină  imaginație poate fi unul extrem de original, variantele sunt nelimitate, flori atât de diverse și colorate, dar, nu-i așa, mirelese își doresc ca el să reziste mai mult, poate să nu se ofilească niciodată. Cristina Sabou, de la Complet event-Paper Flowers, vă pune la dispoziție flori din hârtie,pentru toate aranjamnetele necesare, inclusiv buchetul, care poate fi imbogățit cu bijuterii.

Bijuteriile au fost întotdeauna un atuu al femeilor, care sunt pentru toate gusturile și pentru orice ocazie, pe toate…chiar mai multe decât o femeie și-ar închipui le găsiți la Addy’ s Jewellery în Gold Plazza, și vă doresc mult succes atunci când veți vizita acest boutique pentru că eu pot sta o săptamână să admir încontinuu și să nu mă pot hotărâ!

Mulțumim  Adina Sabou, pentru coafuri,machiaj și rolul de model, și ne adresăm tot mireselor, când spunem că goana dupa coafura perfectă face parte și ea din această poveste a nunții, iar Adina este persoana care va avea grijă să fie o coafură rezistentă, elegantă și machiajul flatant, așa încat fotograful sa nu se mai sature să vă capteze portretul.

Pentru Denisa Bojan, laudele sunt de prisos, un model în plină dezvoltare, îi mulțumesc pentru implicare, un profesionalism înăscut care mă uimește de fiecare dată, sunt sigură că va realiza lucruri marețe ! Machiajul Denisei a fost realizat de mine, fiind un hobby tare drag mie, profit de aceste ocazii pentru a da frâu liber imaginației.

Delicatețea acestei sesiuni foto, a modelelor și a subiectului în sine, cerea prezența unor obiecte semnate Joliedeco, un brand drag mie, de design interior, corpuri de iluminat și mic mobilier, care ne încantă la fiecare colecție cu design original și calitate ! Pe www.joliedeco.ro găsiți decorul perfect pentru orice încăpere!

Cât despre munca mea de fotograf, vă invit să vă delectați privind fotografiile, eu personal sunt încântată de rezultat, mai ales că am avut o echipă tare faină. Sesiunea foto a durat până la 3 dimineața , și după cum vedeți fetele nu s-au lăsat!
nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-8 nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-1
nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-6

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-7

 

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-9

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-10 nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-3

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-11 nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-18

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-12

nunta_baia mare_rochie_mireasa_bijuterii-23 nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-5

nunta_baia mare_rochie_mireasa_flori_aranjamente-13

nunta_baia mare_rochie_mireasa_flori_aranjamente-24

nunta_baia mare_rochie_mireasa_flori_aranjamente-25

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-14

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-15

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-16

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-17

 

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-19

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-20

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-21

nunta_baia mare_rochie_mireasa_poze-22

 

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-2

 

nunta_baia mare_foto_fotograf_poze-4