Servicii

Cauți fotograf și videograf la nunta ta? Ar trebui sa alegi Seven Studio!

De ce? Deoarece noi, prin obiectivul foto vedem imagini perfecte și surprindem povești superbe care ramân pentru totdeauna în sufletele protagoniștilor.

Venim cu un pachet complet de nunta care poate cuprinde videografie și fotografie, trash the dress, cabină foto, iar cel mai de preț ingredient pe care îl folosim, e pasiunea noastră față de fotografie.

Servicii

Foto

Surprindem povesti superbe!

Prin obiectivul foto modelam imagini sub acțiunea luminii perfecte, surprindem povești de iubire și momente unice din viață,

Commercial

Trăind într-o lume digitală și a vitezei, imaginea produselor tale din online trebuie să fie remarcată. Ei bine, noi creăm acele fotografii de produs care te fac să oprești din scroll-ul, cel puțin, pentru câteva secunde!

Film

Sentimente magice, bine conservate!

Un ansamblu de emoții, de amintiri și de trăiri pe care te bucuri să le retrăiești de fiecare dată când vizionezi un video.

Cabina foto

Combinația perfectă de momente unice și zâmbete eterne!

Euforia creată la Cabina Foto este fără de asemănare, ea surprinde cel mai bine acele momente unice, iar tu, le poți păstra pentru o veșnicie.

 

 

 

 

De ce noi?

EXPERIENȚĂ

Cei peste 10 ani de experiență, sutele de mii de fotografii, miile de ore filmate și milioanele de zâmbete capturate, vorbesc de la sine.

PROFESIONALISM

Ne practicăm meseria cu: dăruire, implicare, responsabilitate, profesionalism și toate acestea presărate cu multă distracție.

ECHIPAMENTE

Ne place să primim calitate și de aceea o oferim, la rândul nostru. Folosim echipamente de ultimă generație, tocmai pentru a obține rezultatele pe care ni le dorim si recunoaștem că aici suntem exigenți.