Mesaj de la Ira si Andrei Moldovan:

 

testimonial ira

Mesaj de la Dan si Alexandra:

testimoniat D.A.

Mesaj de la Alex si Olivia Cardos:

alex cardos

Mesaj de la Catalina si Alexandru Boldan:

catalina

Mesaj de la Oana si Codrut Uta:

oana si codrut

Mesaj de la Antonia si Paul Albu:

Experienta cu Seven Studio a fost o mare placere, ori de cate ori vom avea nevoie o sa apelam la serviciile lor de super calitate. Cea m-ai profesionista si de treaba echipa kiss emoticon­čĺŚ!!!

Mesaj de la Simina si Ionut Barle:

Multumim echipei SevenStudio pentru profesionalismul de care au dat dovada intr-o zi atat de importanta din vietile noastre. Avand acum ca amintire aceea zi speciala in inimile si-n gandurile noastre dar si in materialele realizate de ei dupa multa munca. Atat clipul, care nu ne obosim sa-l vedem, cat si poze..etc..

Ionut si Simina Barle

Mesaj de la Anca si George Ciorogar:

Snapshot_2015-10-20_213546

Mesaj de la Madalina si Florin:

Am avut o nunta frumoasa, chiar superba si ne bucuram nespus ca azi avem amintiri frumoase din acea zi. Recomand cu multa caldura Seven Studio pentru toata munca si pentru tot profesionalismul lor, pentru tot efortul pe care il fac pentru a avea clienti multumiti si fericiti. Noi suntem una din perechile multumite si fericite!!!
O echipa de nota 10.
Cu respect Madalina si Florin Jatariuc

Mesaj de la Ingrid Kiss:

Deci, nu ne mai saturam sa ne uitam, foarte frumos a iesit! E mai mult decat perfect, a meritat si cu incredere am sa va recomand de cate ori am ocazia! O munca frumoasa! Multumim si cat mai mult succes pe viitor!┬á┬á [ÔÇŽ.]┬á P─âi, asa cum altii vad la noi, si noi am vazut la altii performanta voastra si, atunci era normal pt un moment unic din viata noastra sa alegem niste oameni profesionisti, care se vede cu ochiul liber ca isi iubesc munca!

Mesaj de la Nicoleta:

Testimonial-Nicoleta